بیمه حوادث انفرادی نوعی از بیمه اشخاص است که بهمنظور حمایت از افراد در روزهای حادثه طراحی شده است. حمایتهای مالی شرکتهای ارائهدهنده این بیمه در دو بخش خسارات کلی و جزئی به اشخاص پرداخت میشود و بخشی از بار مالی هزینهها را کاهش خواهد داد. خسارات کلی شامل فوت، نقص عضو و ازکارافتادگی کامل است که در آن مبلغ غرامت با توجه به حق بیمه، میزان خسارت، نوع فوت و... به افراد تعیین شده در بیمهنامه یا خود فرد پرداخت میشود.
در زمان افتتاح بیمه اشخاص حوادث انفرادی یکی از اصلیترین سؤالها در خصوص پوششهای این بیمهنامه است. در پاسخ به این سوال باید بگوییم که این موضوع تا حد زیادی به شرکت بیمه بستگی دارد؛ اما موارد کلی نیز در آن هست که در همه انواع آن در نظر گرفته میشود.
پوششهای اصلی این بیمهنامه شامل غرامت فوت و نقص عضو ناشی از حادثه، هزینههای بستری در بیمارستان، غرامت روزانه ازکارافتادگی در مشاغل آزاد و هزینههای پزشکی بعد از حادثه میشود. سقف پرداختی شرکت بیمه در صورت بروز هریک از این عوارض به میزان حق بیمه پرداختی بستگی دارد و دارای ضریب مشخصی است؛ بنابراین نمیتوان انتظار داشت که همه هزینهها بهطور کامل پوشش داده شود.
در بخش پوششهای اختیاری میتوان آسیبهای ناشی از حوادثی مانند زلزله و آتشفشان را نیز به آن افزود که طبعا باعث افزایش هزینههای حق بیمه میشود. علاوه بر این اگر فرد بهصورت همزمان چند فعالیت پرخطر را انجام دهد، میتواند با پرداخت اقساط اضافهتر پوششهای بیشتری از بیمه را دریافت کند. بهعنوانمثال شخص خلبانی که سوارکاری هم میکند میتواند شغل دوم خود را بهعنوان خسارت اضافه در بیمهنامه قید کند تا در صورت بروز حادثه خسارات مالی تا حدی جبران شوند.
بیمه حوادث انفرادی چه چیزهایی را شامل نمیشود؟
مواردی که تحت پوشش این بیمه قرار نمیگیرند در دو دسته تقسیمبندی میشوند. دسته اول حوادثی هستند که با پرداخت حق بیمه بیشتر و اخذ تعهد کتبی در بیمهنامه در نظر گرفته شده و خسارات آنها به میزان محدودی پرداخت میشود. البته توجه داشته باشید که ممکن است شرکت بیمه بخشی از این حوادث را که در ادامه آوردهایم، تحت هیچ شرایطی قبول نکند.
دسته دوم حوادثی هستند که تحت هیچ شرایطی بیمه آنها را پوشش نمیدهد و در صورت وقوع هیچ خسارتی به وارثین فرد یا خود او پرداخت نمیشود.
با توجه به تنوع حوادثی که ممکن است برای هر فرد ایجاد شود، قیمت بیمه حوادث انفرادی متفاوت بوده و باید با در نظر گرفتن شرایط شغلی و شخصی فرد و موارد پرداخت خسارت تعیین شود. در نگاه اول برای تعیین قیمت این بیمهنامه به شغل فرد نگاه میشود. طبیعتا افرادی مثل کارمندان اداری و دفتری یا فروشندگان که محل کار آنها ریسک بسیار کمی دارد، حق بیمه کمتری پرداخت میکنند. در مقابل افراد با شغلهای پرخطر مانند کسانی که در محیطهای صنعتی با ماشینآلات کار میکنند یا خلبانان و رانندگان به دلیل ریسک بالاتر باید هزینه بیشتری را بهعنوان حق بیمه پرداخت کنند.
در کنار این موارد ویژگیهای شخصی فرد مانند جنسیت، سن، سابقه بیماری، وجود نقص عضو یا ازکارافتادگی در زمان حاضر و... نیز از عواملی است که میتواند بر روی تعیین میزان حق بیمه تاثیر بگذارد. در کنار این موارد باید ضرایب غرامتهای فردی و حوادثی که در حالت عادی تحت پوشش این بیمه قرار نمیگیرند را نیز در نظر گرفت. هریک از حوادثی که در بیمهنامه به آن اشاره شده دارای سقف خسارت مشخصی است که در زمان تعیین حقبیمه با هم جمع شده و درنهایت قیمت بیمه حوادث انفرادی مشخص میشود.
در چه زمانهایی از مشاوره بیمه حوادث انفرادی استفاده کنیم؟
قبل از اینکه برای خرید این بیمهنامه اقدام کنید، بهتر است از خدمات مشاوره بیمه حوادث فردی بهره ببرید. مشاوران متخصص در این زمینه میتوانند شما را در خصوص نحوه پر کردن فرمها و درخواست پوششهای مختلف راهنمایی کنند. علاوه بر این در زمان وقوع حادثه و دریافت خسارت از شرکت بیمه نیز میتوانید از این خدمات مشاورهای استفاده کنید. خدماتی که به شما کمک میکنند که با توجه به حق قانونی خود بیشترین مبلغ خسارت را از شرکت بیمه دریافت و خسارات مالی واردشده را تا حد زیادی جبران کنید.
خرید آنلاین بیمه حوادث انفرادی
بعد از استفاده از خدمات مشاوره و اطمینان از اینکه بیمه اشخاص حوادث انفرادی واقعا برای شما مفید است، میتوانید برای خرید آن اقدام کنید. البته لازم نیست که بهصورت حضوری به شرکتهای بیمه بروید؛ تنها کافی است که وارد سایت ما شده و با مقایسه خدمات همه شرکتهای بیمه بهترین گزینه را برگزینید. بعدازآن میتوانید کلیه مراحل خرید را بهصورت آنلاین انجام داده و بیمهنامه را درب منزل خود تحویل بگیرید.